Gör skolstarten oförglömlig med personliga fotoprodukter

Första skoldagen är full av glädje och spänning för både barn och föräldrar. CEWE ger dig tips till hur du som förälder med hjälp av personliga fotoprodukter kan ge ditt barn en oförglömlig skolstart.

Presentidéer till en bra skolstart
Med personliga fotopresenter kan du enkelt skapa glädje bland familjens yngsta. På cewe.se kan du till exempel designa din helt egen matlåda eller drickflaska med barnets favoritbild, som han eller hon stolt kan visa upp på lunchrasten. Den unika matlådan gör det enkelt för barnet att känna igen sin lunch, så barnen inte tar fel matlåda i skolan eller på fritids. En smart drickflaska kommer kanske hjälpa barnen att dricka tillräckligt med vatten i skolan, där de ofta är mycket aktiva och därför använder mycket energi. Matlådorna från CEWE fås i färgklassikerna röd, blå och gul. Drickflaskan är gjord av aluminium, så den håller vattnet kallt och fräscht.

Du kan också hjälpa till att få en bra skolstart med ett skolschema, som ditt barn kan använda till att lära sig dagens förlopp. Med hjälp av fotoklistermärken från CEWE kan barnet sätta sin prägel på schemats utseende och därmed göra det mer personligt. Eleverna i de större klasserna byter typiskt ut skolschemat med en spiralkalender, så det är enkelt att hålla koll på vardagens många uppgifter, aktiviteter och högtider. Du kan enkelt och snabbt designa en vacker och personlig spiralkalender, där du kan designa både fram- och baksida samt åtskilliga bildsidor i kalendern. Även i hemmet kan det vara bra att bevara överblicken över familjemedlemmarnas veckoplaner eller uppgifter. Det kan du enkelt göra med hjälp av en planeringskalender från CEWE som du på samma sätt kan göra helt personlig genom att dekorera den med dina favoritbilder.

I de mindre klasserna är kompisböcker också populärt. Här kan barnen bland annat skriva viktiga datum, nuvarande intressen och framtida hopp och önskningar. När fyller du år? Vad är dina fritidsintressen? Vad vill du bli när du blir stor? Dessa frågor tänker eleverna på, och det är härligt när de personliga intressena stöttas med bilder. Med fotoklistermärken från CEWE, som du gör med dina egna foton, kan både barnets egen och klasskompisarnas kompisböcker bli ännu mer personliga. På cewe.se kan du beställa de praktiska, självhäftande fotoklistermärkena i ark med 4, 8 eller 16 bilder.

CEWE FOTOBOK förevigar skolstarten
För mor-/farföräldrar, vänner och föräldrarna är en CEWE FOTOBOK ett härligt sätt att tänka tillbaka på barnets första skoldag. Välkomsten i aulan, promenaden till klassrummet, det första mötet med de nya klasskompisarna och andra händelser från dagen kan du föreviga i fotoboken, så du kan återuppleva dagen år efter år. Du har otaliga möjligheter att göra din CEWE FOTOBOK helt personlig tack vare de många formaten, papperskvaliteterna och omslagen. Du har också möjlighet att sätta in en video från dagen i fotoboken, som du kan se genom att scanna QR-koden med din smartphone eller surfplatta.

Läs mer och bli inspirerad på www.cewe.se