Romantiskt bröllop med kreativa tips från CEWE

Hollywood chic med en touch av vintage, blommor och pastellfärger – par som önskar ett romantiskt bröllop kommer garanterat att få ut mycket av den här romantiska bröllopstrenden. CEWE ger dig tips till temat ”Romantiskt bröllop” så att allt från inbjudningar och presenter, till gäster och presentation av de bästa bilderna avspeglar temat på bästa sätt.

Stilfulla och strålande: Inbjudningar och bordsdekorationer
Det har återigen blivit trendigt med brevpapper som passar till paret och bröllopets tema. Gästerna ska kunna ana det överordnade temat för bröllopet genom de färgval och dekorationselement som finns i inbjudan. Både för brudparet och för gästerna så är inbjudan med datum, klockslag, plats och ytterligare information om dagens begivenhet en central del av bröllopsplaneringen.

Skapa en fin och överraskande effekt genom att lägga till personliga fotoklistermärken, skimrande konfetti eller dekorativa hjärtan av metallic papper till det fina kortet. Uppnå ännu bättre effekt genom att lägga det hela i ett pastellfärgat kuvert i rosa nyanser. Placeringskort och menyer som pyntar borden under festen bör följa samma färgtema, så att det finns en röd tråd. CEWE CARDS ger dig otaliga möjligheter för att designa fina inbjudningar, bords-, meny-, och tackkort som matchar varandra. CEWE-tips: Temat ”Romantiskt bröllop” blir på finaste vis genomfört med romantiska och samtidigt eleganta glitter och metalliska element i moderna rosa, koppar- och guldnyanser.

Fotogen godisbar
Ett absolut måste för alla med en söt tand och passion för det dekorativa: en bar med godis. Ett bord med massor av små färgrika godsaker att småäta på är ett måste till ett bröllop. Det ger också ett fint blickfång på de bilder som tas för att föreviga alla speciella ögonblick som händer under dagen. Hela scenen blir harmonisk när godiset på baren följer bröllopets färgtema. Ljusrosa hjärtformade karameller i ett glas med ett band runt om, och ett hjärta på locket ger godisbaren en romantisk look. Ett personligt fotoklistermärke som etikett, är pricken över i:et på glaset. Fotoklistermärkena kan vara bilder av brudparet, roliga element eller symboler som beskriver brudparet. Utöver godisbaren så ska man alltid ha en traditionell bröllopstårta. Istället för stora och påkostade tårtor, så är mindre tårtor med blommor eller ord som ”Love” och ”Hr. & Fru” i bröllopets färgtema ett populärt alternativ.

Romantiska dekorationsidéer med en förtrollande effekt
Tips till dekorationerna från CEWE: Montera tre snören på en fotoram i en romantisk ljusrosa nyans. Använd små klämmor med ljusrosa hjärtan för att hänga upp bilder av paret och deras gäster. Foton med Instagram-format ger ett bra blickfång. Hos CEWE kan du göra kvadratiska foton i olika storlek, med eller utan designelement såsom ramar i passande pastellnyans. Låt ett kort meddelande eller en accessoar, t.ex. ett glittrande hjärta återkomma på alla bilder så att det finns ett tydligt sammanhang. Ramen är som upplagd för att använda som ett stilfullt minne efter bröllopet, genom att sätta in bilder på t.ex. brudbuketten, vigselringarna eller brudens skor.

Förgyll kärlekshistorien i en CEWE FOTOBOK
Efter bröllopet vill det nygifta paret gärna föreviga alla bilder och anekdoter från dagen. Ett bra sätt att återuppleva dagen om och om igen är att skapa en CEWE FOTOBOK. Du kan även integrera videor i din CEWE FOTOBOK, som du via en QR-kod kan spela upp på din smartphone eller surfplatta när du har mottagit din fotobok. Som en present från gästerna till brudparet eller som ett evigt minne från en oförglömlig dag – en CEWE FOTOBOK med guldtryck på det hårda omslaget passar perfekt till temat ”Romantiskt bröllop”. Genom att framhäva utvalda element och texter får fotoboken som berättar en gyllene kärlekshistoria en fin finish. Guldtryck fås till formaten stor, stor panorama och XL.

Läs mer på www.cewe.se